Despre noi

Cine suntem

Suntem un producător de talie mică de vopsele lavabile acrilice, silicatice și siliconice pentru interior și exterior, tencuieli decorative cu paste subțiri și produse complementare (250 t/an), fiind totodată și unul din puținii producători de vopsele pentru acoperiș și pardoseală din România. Tehnologiile moderne utilizate, calitatea rețetelor și a materiilor prime folosite, precum și competențele tehnicienilor noștri ne permite să comercializăm o gamă largă de produse, în condiții de garanție asigurată de peste 10 ani.

Colorex a luat naștere în anul 1994 (fiind numit la acel moment S.C. Împărat S.R.L.), având ca principal obiect de activitate producția vopselurilor/varurilor lavabile și a tencuielilor. Primul utilaj profesional (KREISS-DISOLVER) a fost achiziționat în anul 1998, succesul înregistrat pe piața locală determinând creșterea capacității de producție în următorii ani.

La sfârșitul anului 1999 portofoliul nostru cuprindea două categorii de produse: vopsele lavabile pentru interior și exterior (90% din volumul producției) și tencuieli (10% din volumul producției).

Criteriile de performanță și calitățile produselor noastre sunt apreciate atât prin agrementări ale organismelor competente în domeniu (Comisia de Agrement Tehnic ICECON – București, Ministerul Sănătății, Laboratorul de Chimie Sanitară, Laboratorul de Testări Chimice de la Antibiotice S.A.) cât și prin poveștile de succes ale clienților și partenerilor noștri.

De-a lungul călătoriei noastre până în prezent, am reușit să ieșim în evidență prin numeroase premii și mențiuni în rândul Topurilor Camerei de Comerț și Industrie, „Fabricat în România”, Întreprinderi Mici și Mijlocii, cât și la târguri și expoziții.

Astăzi ne mândrim cu 4 game de produse pe bază de apă, ecologice și nepoluante:

  • EX ULTRA – varuri și vopsele de exterior
  • EX PREMIUM – varuri și vopsele de interior
  • EX XTREME și EX DECO – tencuieli decorative
  • EX PRIM – grunduri și amorse

 

Mulțumim tuturor clienților, partenerilor, furnizorilor și prietenilor care ne-au ajutat să ajungem astăzi până la acest nivel.

Call Now Button