Proiecte

Client: Universitatea Al. I. Cuza din Iași

Misiunea: În anul 2008 Universității Al. I. Cuza din Iași a început un proiect prin care dorea renovarea fațadei corpului A din zona Copou.

Provocarea: Principala provocare a fost recomandarea produselor și a soluțiilor de implementare, pentru una dintre cele mai faimoase clădiri istorice din orașul Iași.

Soluția: Pentru a ne asigura de succesul proiectului, am creat 3 culori speciale pentru vopseaua EX ULTRA Fațadă, care a fost apoi utilizată pentru întreg corpul A al universității. Din 2008 și până astăzi, acesta nu a necesitat decât retușări minore.

Produse utilizate: EX ULTRA Fațadă

Client: Spitalul Clinic Dr. C. I. Parhon Iași

Misiunea: În 2017 o serie de holuri și saloane ale Spitalului Clinic Dr. C. I. Parhon Iași urmau să fie renovate.

Provocarea: Oferirea unei soluții optime, atât din punct de vedere tehnic, cât și financiar.

Soluția: Am ales pentru acest proiect o vopsea care protejează foarte bine pereții din zonele cu trafic intens (cum ar fi spitalele), la un preț optim – EX PREMIUM Mat. Și pentru a ne asigura că și implementarea va fi dusă la bun sfârșit, am recomandat și o amorsă potrivită.

Produse utilizate: EX PREMIUM MatEX PRIM Amorsă

Client: Brown Luxury Iași

Misiunea: Clientul dorea un produs care să-l ajute la finisarea fațadei complexului de apartamente și să-i asigure o rezistență îndelungată a acestuia în timp.

Provocarea: Standardul foarte ridicat al calității impus de proiectul clientului.

Soluția: Am propus o tencuială acrilică, EX XTREME Acryl, de calitate superioară, cu o culoare special creată pentru Brown Luxury Iași. După finisare, fiind foarte mulțumiți de rezultate, le-am propus și o soluție optimă pentru vopsirea interioarelor, de care clientul a fost încântat. Pentru un complex de apartamente, sugestia noastră a fost EX PREMIUM 1 Strat, o vopsea superlavabilă, excelentă pentru renovări și foarte rezistentă în timp.

Produse utilizate: EX XTREME AcrylEX PREMIUM 1 StratEX PRIM AMORSĂ

Client: Fundația Mitropolit Varlaam Iași

Misiunea: Atât școala cât și grădinița Mitropolit Varlaam Iași aveau în plan proiecte de renovare: Școala necesita un finisaș exterior și o soluție foarte colorată pentru sălile de clasă, iar grădiniței îi trebuia o vopsea atât pentru holuri, cât și pentru clase.

Provocarea: Oferirea unor soluții pentru spații și zone cu trafic intens, care să ofere o protecție excelentă împotriva murdăriei, și să arate extraordinar în același timp.

Soluția: Pentru școală, am propus o tencuiala EX XTREME Acryl care va asigura rezistența excelentă în timp a fațadei. Pentru sălile de clasă am propus EX PREMIUM Latex, pe care am nunațat-o în diverse culori vii, foarte apreciate de copii. Grădinița a beneficiat de vopseaua EX PREMIUM Aquastop, perfectă pentru spațiile în care atât copiii, cât și educatorii, își vor petrece o bună parte din zi.

Produse utilizate: EX XTREME AcrylEX PREMIUM LatexEX PREMIUM Aquastop

Client: Pleiada Boutique Hotel Iași

Misiunea: Clientul dorea o soluție premium pentru diversele interioare din cadrul hotelului.

Provocarea: Crearea unui mix de produse care să răspundă la cerințele exigente ale clientului.

Soluția: Pentru bucătării și restul zonelor ce trebuie igienizate constant am propus EX PREMIUM Aquastop, o vopsea special creată pentru astfel de spații. Pentru restul hotelului am propus un mix de EX PREMIUM Plus și EX ULTRA Fațadă – produse ce vor asigura o protecție excelentă împotriva murdăriei.

Produse utilizate: EX PREMIUM AquastopEX PREMIUM PlusEX ULTRA Fațadă

Call Now Button