Parteneriate

Parteneriate Business

Din punctul nostru de vedere, încrederea reciprocă și perfecționarea continuă a produselor și serviciilor reprezintă bazele oricărui parteneriat de succes. Clienții și partenerii noștri actuali ne-au oferit oportunitatea de a ne dezvolta businessul, fiind foarte mulțumiți de soluțiile oferite de noi, recomandându-ne la rândul lor.

Astăzi dorim să ne extindem, stabilind cât mai multe parteneriate care să ofere beneficii strategice clienților/partenerilor noștri. Astfel, dacă faceți parte dintr-o companie de construcții, retailer și/sau distribuitor, așteptăm cu interes un mesaj/telefon din partea voastră.

Parteneriate Creative

Soarele, vântul, ploile, zăpada sunt caracteristice zonei climatice a României. Noi știm că profesioniștii din domeniul construcțiilor trebuie să aleagă materialele ce rezistă tuturor provocărilor de mediu. Astfel, am gândit produsele Colorex pentru a le face față cu brio, păstrându-și calitățile și culorile un timp îndelungat, rezistând la mucegai și depuneri organice.

Ne găsiți în Comuna Lețcani, 707280, Județul Iași, de Luni până Vineri de la 8:00 la 16:00. Ne puteți contacta pe fix (0232 211 364) și pe mobil (0736 077 077) și ne puteți scrie la office@www.colorexpaints.ro

Call Now Button