fbpx

Unelte

L’Outil Parfait

In anul 2018 ColorEX Paints a devenit distribuitor unic in Romania al produselor L’Outil Parfait, cele mai utilizate unelte de zugravit si vopsit din Vestul Europei si Statele Unite. 

L’Outil Parfait este o companie franceza fondata in 1920 si unul dintre cei mai mari producatori in domeniul uneltelor si accesoriilor pentru constructii.

Gletierele L’Outil Parfait din gamele ParfaitLiss si DecoLiss sunt produse profesionale premium si permit reducerea la jumatate a timpilor de lucru  in santier datorita:

 LAMELOR FOARTE SUBTIRI, confectionate din inox flexibil de cea mai buna calitate cu grosimi diferite 0,25, 0,3 si 0,4 mm. Lama este decupata la colturi pentru a nu lasa urme la contactul cu materialul care trebuie nivelat si este insotita de sina de protectie. Sunt foarte usor de folosit datorita ergonomiei manerului si a modului cum lama se lipeste de perete. Tehnologia BiFlex permite un contact de 10 ori mai mare cu suprafata de nivelat fata de metoda clasica.

 GREUTATII MULT REDUSE si MANERULUI ERGONOMIC care asigura confortul in utilizarea prelungita. Forma manerului permite utilizarea cu o mana sau cu ambele maini, pentru lungimile cele mai mari si reduce oboseala incheieturii. Gletiera poate fi folosita cu prelungitor pentru lucru pe tavan sau pe peretii foarte inalti.

Trafaletul pentru aplicat materiale vascoase reprezinta inovatia cea mai recenta a companiei fiind prezentat clientilor prima data la inceputul anului 2018. Impreuna cu gletierele din gamele Parfait Liss si Decoliss imbunatateste timpul de aplicare si finisare a gleturilor cu peste 50%.

Lampa cu acumulator permite prin intermediul  fascicului razant de lumina evidentierea celor mai mici imperfectiuni ale suprafetelor de finisat.

Sistemul ErgoLiss asigura slefuirea peretilor fara praf prin conectarea capului de slefuire si a  manerului la aspirator.

Spaclurile sunt printre cele mai apreciate din cele produse de L’Outil Parfait. Lama flexibila din inox de cea mai buna calitate si manerul ergonomic cu capat din aluminiu asigura o durabilitate foarte buna si usurinta in utilizare.

 

Oferta completă de produse este disponibilă pe site-ul nostru online www.gletiere.ro.

Trimaco

Distribuim in Romania produsele companiei americane Trimaco, lider pe piata produselor de protejare a oricarei tip de suprafata in timpul santierului si care, inca din 1906 de cand activeaza pe piata americana este intr-o permanenta dezvoltare cu dorinta de a oferi clientilor solutiile cele mai bune.

Cartoanele pentru protectia pardoselilor de la Trimaco sunt  impermeabile, au rezistenta mecanica foarte ridicata si sunt reutilizabile. XPaper, XBoard si FloorShell protejeaza pardoselile inclusiv in cazul in care in santier este nevoie de schela, motostivuitor sau orice alt utilaj.

Oferta completă de produse este disponibilă pe site-ul nostru online www.gletiere.ro.

Call Now Button